Elän hetkessä. Unelmoin. Se on enemmän kuin aavistin.

lauantai 16. elokuuta 2014

Reissublogi päivä 2: Oma maa mansikka, muu maa mustikka

"Virkeänä" aamutuimaan.

Polo! Ajettiin ohi, mutta kerkesinpäs napata kuvan.
Siinä se tallustaa <3

14:15
Aamulla nautittiin kirpsakasta aamuilmasta ja hyvästä aamupalasta Himmerkin tapaan. Oli ihanaa päästä valmiiseen pöytään syömään. Pakkailtiin tavarat ja lähdettiin jatkamaan matkaa kohti Kemijärveä. Nähtiin taas poroja ja ihan Posion ja Sallan rajalla sain yhdestä napattua kuvan. Pysähdyttiin myös Napapiirin rajalla ottamaan kuvia. Sain samalla päivän parhaat naurut! Lailla pienen gasellin juoksin kevyesti kohti kosteikkoa ja hyppäsin... Loiskis! Hyppäsin pienen lätäkön yli joo, mutta suoraan mutakuoppaan! :D Maa siltä kohdin näytti ihan kiinteältä! Kenkä ja sukka oli aivan litimärkiä ja ruskean, paksun mudan peitossa. Housutkin oli ihan roiskeilla, tietenkin. Jotenkin tuli sellainen olo et joo, tästä porukasta juuri minä oon se jolle käy noin. En ollut yllättynyt :D

Napapiiri alkaa tästä.
Kuvan alareunassa näkyy heinikkoa josta löytyi
salakavala mutakuoppa...

Tältä se sitten näytti.
Ja tältä.
Miksei kukaan muuten kertonut että mä liputan? :D

Maisemaa. Nyrpeähkö ilmeeni on vahinko,
se saattaa johtua siitä että hetkeä ennen ottamani
panoramakuva epäonnistui.
Tonne me kivuttiin.



Ennen kun mentiin Kemijärven keskustaan, käytiin kiipeämässä näköalatorniin vähän maisemia katsomassa. Siis wau mitä maisemia! Poimittiin myös meheviä, ihanan makeita mustikoita. Nam!
Keskustassa käytiin syömässä lounasta ravintola Kievarissa, jonka jälkeen kierreltiin vähän Tonin kanssa kaupunkia. No, eipä siinä kauaa mennyt kun keskusta oli jo kierretty. Mut ihan kivaltahan se näytti.


Kirkko, hieno kellotorni!
Kesytin sarvikuonon.


Mitäs mitäs, täällä sitä vaan kuherrellaan alasti keskellä katua!

Nyt matkustetaan taas, ihan kohta ollaan perillä Pyhätunturilla, joka on meidän määränpää.

23:28
Huh mikä päivä! Viimein ollaan Pyhätunturilla ja meillä on ollut ihana päivä. Käytiin tunturilla pelaamassa frisbeegolfia ja nautittiin samalla ihanista maisemista ja taas superherkullisista mustikoita joita löytyy täältä niin paljon kun vaan jaksaa kerätä. Tää alue on siis Pyhä-Luoston kansallispuistoa, johon sisältyy mm. toi Noitatunturi (osa Pyhätunturia) jonne lähdetään huomenna vaeltamaan jos säät sallii. Ihanaa että on vielä monta kokemusrikasta päivää edessä. Tekis mieli kirjoittaa enemmän, mutta olo on nyt todella väsynyt eikä ajatus kulje. Sen vain sanon, että tää luonto täällä saa ihmisen nöyräksi. Uskomattoman kaunista, ja mulla on sellanen olo etten oo edes vielä nähnyt mitään!

Meidän ihana mökki.

Maisema mökin kuistilta.


Kansallispuiston antimia...
No joo, siis infokierroksella :)


Frisbeegolf!




Nami mustikoita.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää yötä!























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä tykkäsit postauksesta? Kysy tai kommentoi mitä vaan. :)