Elän hetkessä. Unelmoin. Se on enemmän kuin aavistin.

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kaikkea mahdollista ja vähän lisää

Kylläpä on kevät hilpaissut pitkälle! Aivan ihanaa kun aurinko paistaa ja on lämmintä. Tää on parasta aikaa, kun kevät on parhaimmillaan ja tietää että kesä on vielä edessä päin. Saan siitä ihan hirmuisesti energiaa ja intoa tehdä kaikenlaista. Ja kaikenlaista tässä on tullutkin taas tehtyä ja paljon on tapahtunut joten ajattelin vähän jäsennellä tätä tekstiäni pikku otsikoilla niin on ehkä kivempi teidän lukea, tai voitte lukea vaan ne jutut jotka itseänne kiinnostaa. :) Ja kerron nyt paljon asioista kuvien kautta, niin ei tarvii niin paljoa sanoja. Kun tietää mun innon kertoa asioista yksityiskohtaisesti, en saisi tätä ikinä valmiiks jos yrittäisin kaiken kertoa sanoilla.


Yleisiä kuulumisia

Jees, elikäs mun työharjoittelu loppui viime viikolla. Sain aikas kivaa palautetta sieltä, ihan positiivista siis. Eli hyvin meni harjoittelu ja itsellekin jäi siitä tosi hyvä mieli. Siellä oli mukavia ihmisiä töissä ja muutenkin viihdyin todella hyvin. Täytyypä käydä moikkaamassa heitä joskus jos käyn siellä suunnalla. Niin ja joo, me löydettiin ihana asunto! Ollaan siis muuttamassa toukokuun loppupuolella, oon jo ihan pähkinöinä enkä malttaisi odottaa. Tekisi mieli jo pakata kaikki mut ehkä täytyy vähän aikaa vielä malttaa. Oon mä jotain jo pakkaillut, sellaista mitä ei nyt tarvii, koska tykkään mieluummin tehdä vähän kerrallaan kuin kiireellä.

Toi auto mun tarvii hyvästellä, koska se ei mennyt katsastuksesta läpi (kappas...) joten ajoaikaa sille annettiin kuukausi. Siitä jäljellä olis nyt pari viikkoa eli vähiin käy. Mulla ei oo varaa korjata sitä, eikä se oo kannattavaakaan kun autosta maksettiin 400 euroa ja korjaus tulis maksaan (reilusti) yli 200 joten ei oikein oo mieltä... varsinkin kun ei tiedä mitä kaikkea muita vikoja siellä muhii. Kohta oon taas tien päällä ja sit ollaan ihmeissään. Täytyy siis keksiä joku vaihtoehtoinen kulkupeli...


Täytyy nyt ajella ittensä puhki kun vielä voi. Vaikka ei olis menoakaan minnekään.
Mut ihan vaan siks koska voin.

Viime tekstissä mainitsinkin, että Täplä lähti "mummulaan" hoitoon pariksi viikoksi. Siellä se oli viety eläinlääkäriin, ja raukalla todettiin TAAS korvatulehdus, silmissä sidekalvon tulehdus sekä paikoitellen ihotulehdus. Täplälle määrättiin kaikenlaista lääkettä, mut onneks eilen oli ton pisimmän kuurin viimeinen antopäivä. Sain toissapäivänä sopivasti Täplän takaisin kotiin :D Mut toivotaan että pikkuinen pysyisi nyt terveenä. Käytin sen tänään suihkussa, kun se oli niin likainen. Sitä lääkettä oli korvasta valunut sen parin viikon ajan ja koko turkki oli ihan rasvainen siitä lääkkeestä. Pesun jälkeen se oli taas pehmoinen ku pumpuli ja turkki oli tuuhea, ihan ku sitä olisi tullut tuplaten lisää. Mut onpahan puhdas pikkuinen <3

Puhdas mutta märkä kissa.

Leirielämää

Reilu viikko sitten lähdin taas leireilemään. Tällä kertaa olin ihan oikeasti leiriläisenä, enkä millään lailla ohjaajan tai avustajan roolissa. Kyseessä oli ihan normaali seurakunnan järjestämä nuorten aikuisten leiri. Tykkään kaikesta tuollaisesta, toiset käy todella harvoin (jos koskaan) missään leireillä, mut mä kyllä lähden aina tuollaisille mukaan jos mahdollista. Tietty onhan sekin jo yksi juttu, että siellä on tuttuja ihmisiä joten siinä samalla tulee nähtyä sellaisia tyyppejä joita ei ole aikoihin nähnyt ja tutustuttua uusiin ihmisiin myös. Mut vaikka siellä ei olis ketään tuttuja, kyllä varmaan silti voisin lähteä. Onhan se nyt hienoa, ruokaa tulee 5 kertaa päivässä ja muutenkin se leirielämä poikkeaa niin paljon arjesta. Eihän se mitään täyttä lepoa ole, mut levätä mä voin kotonakin. Mulle tärkeää on elämässä vaihtelu, se että saa välillä kokea jotain uutta ja erilaista - vaikka toisinaan kaipaakin myös tuttua ja turvallista.

Mä olin kyllä tuona ekana päivänä todella väsynyt, kun olin edellisenä iltana päivystellyt Saappaassa. Mut muiden ulkoillessa otin pienet torkut ja hyvin jaksoin sit taas iltaan. Saunan jälkeen iltasella meille esiintyi itselleni tutusta porukasta koottu bändi, Iida ja ihmisten kaltaiset olennot. Tällä porukalla on aina mahtava asenne ja hyvä meininki. Biisit kertovat elämästä, sen iloista ja suruista monesta eri näkökulmasta. On rokkia ja balladia ja kaikkea siltä väliltä. Iida laulaa kuin enkeli ja Pete tuo vastapainoksi vähän rockia raspikurkullaan :) Eli ilohan tuota oli kuunnella ja oman tunnelmansa tilanteeseen toi tosiaan se, kun tuntee porukan ja biisit ennestään.


Tunnelmallista, tunteita herättävää tulkintaa.

Tällä porukalla on aina meno kohdallaan. Iloa ja surua sopivissa määrin.
Ja vähän tanssia myös, tietenkin.

Upea tunnelma jatkui yömyöhälle, kun lauleskeltiin yhdessä kitaran säestyksellä, takkatulen äärellä. Ikkunasta näkyi hämärä järvimaisema. Tällaisten hetkien vuoksi mä lähden leireille. Yhdessäoloa ja hyvä tunnelma. Muuta ei tarvita.



Ei hullummat maisemat ikkunasta.


Seuraavana päivänä käytiin vielä aamupäivästä pienellä metsävaelluksella. Matkaa ei ollut kuin reilut neljä kilometriä, mutta ne jotka on noissa luonnontilassa olevissa metsissä kulkeneet, tietää varmasti että se ei ole läheskään sama asia kuin neljä kilometriä tasaista tietä. Mut toi oli ihan kivan pituinen matka, ei liian lyhyt tai liian pitkä. Lunta ei ollut enää, mutta siellä täällä oli jäätynyttä vettä jonka päällä sitten luisteltiin kieli keskellä suuta. Ehjänä päästiin onneksi vaellusreitti loppuun. Mut kivaa oli, rakastan luonnossa kulkemista!



Meidän reitti.
Innokas retkeilijä.

Vielä oli järven pinnalla ohut jää.

Luonnon kauneutta.
Kyllä siellä jotain jo kasvaa. Metsä herää elämään.

Komiat oli maisemat. Ja matkakumppanimme Mörri <3

Jotain pelleilyä. Pitää aina tehdä toisin kuin käsketään ^^

Lisää keikkailua - arvaatte varmaan jo kuka?

Jos arvasitte Tommi Kalenius, arvasitte oikein :D Yleensähän mä en välttämättä ihan näin usein Tommin keikkoja kiertele, mut nyt on sopivasti osuneet nää keikat tähän lähikaupunkeihin. Käytiin siis Konneveden kirkossa Kaleniusta kuuntelemassa. Todella hyvin se kyllä veti, vaikka oli ihan flunssassa. Laulusta ei kyllä oikeastaan edes huomannut, mut puheesta huomasi että ääni oli käheänä. Tosi ammattilainen siis kyseessä :)

Konneveden hieno kirkko.

Keikan alkua odotellessa...
Tommin trio poseeraa.

Vähän erilainen yhteiskuva. Kymmenennen keikkani kunniaksi vähän hoopoiltiin Tommin kanssa.
Vaihdettiin asetelma uusiksi: kuvassa minä oonkin artisti ja Tommi on mun suuri fani.
Kuten ihan selkeästi kuvasta näkyy :D


Tampereen reissu pääsiäisenä

Pitkäperjantaina lähdin Tampereelle, kun ystävät ja sukulaiset on taas kysellyt mua sinne suunnalle. Se on aina sit vähän sellaista kun sinne meen, että ravaan paikasta toiseen kun kaikkia pitäis ehtiä nähdä. Vaikka kyllähän se oikeesti on ihana nähdä aina ystäviä pitkästä aikaa. <3 Onneks oltiin kokoonnuttu monen ystävän kanssa samaan paikkaan, niin ei tarvinnut jokaisen luona käydä erikseen. :D

Perjantai meni siis tyttöjen iltaa viettäessä, lauantaina kävin toisen ystävän luona joka oli kans kutsunut omia kavereitaan iltaa istumaan. Sunnuntaina kävin isän luona ja loppupäivän vietin äidin ja poikaystäväni Tonin kanssa. Toni oli tullut junalla suoraan työharjoittelusta Tampereelle. Maanantaina me ehdittiin vielä nähdä pikaisesti mun veli ja sen tyttöystävä ennen ku lähdettiin takaisin Pieksämäelle. Oli siis melkoisen tiivis

Tyttöjen illan antimia. Skumppaa ja kakkua. Nam!


Että tällaista. Nyt kun harkka loppui, niin toivon mukaan ehdin taas kirjoitella enemmän. Tällä viikolla on koulua ja työharjoittelun purkua. Ou jee.

Nauttikaapa auringosta ystäväiset! :)

2 kommenttia:

  1. Höh,eka kommentti katosi bittiavaruuteen...
    On ihana lukea näitä sun kirjoituksia, niistä huokuu ilo ja innokkuus. Sulla riittää tekemistä ja tuntuu siltä, että jos se meinaa loppua, niin sä kyllä keksit lisää ;)
    Lisää kirjoituksia odotellessa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mä yritän kyllä aina ajatella positiivisesti asioista, niin on kiva kuulla että se näkyy myös ulospäin! Vaikka joskus mun huumorista tuleekin esille sellaista sarkastista kyynisyyttä, niin sekin on kuitenkin huumoria ja useimmiten pyrin näkemään elämästä ne iloiset puolet. Mut oot oikeessa, tekemistä kyllä riittää ja mulle harvoin tulee tylsää. :D
      Mut kiitos tästä kommentista, mukavaa kun jaksat lueskella mun juttuja :)

      Poista

Mitä tykkäsit postauksesta? Kysy tai kommentoi mitä vaan. :)