Elän hetkessä. Unelmoin. Se on enemmän kuin aavistin.

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Tontut on menneet nukkumaan

Mukavaa uutta vuotta kaikille! Olipa ihanaa viettää pari viikkoa miettimättä yhtään töitä tai muita velvollisuuksia. Nautittiin kotona pari päivää rauhallista joulun tunnelmaa ja sitten matkustettiinkin jo 20. päivä Tampereelle, osaksi se takia että oltiin ostettu liput Raskasta joulua -konserttiin Tampere-taloon. Oli ihan kiva lähteä Tampereelle jo hyvissä ajoin, kerkesin vielä nähdä paria ystävää siinä joulun kynnyksellä ja shoppailla viimeiset joululahjat, leipoa piparkakkuja ja ihan vain ottaa rennosti. Me vietettiin joulua oikein pitkän kaavan mukaan: aloitettiin se jo aaton aattona meidän isän luona, aattona mentiin äidin luo jatkamaan ja siitä vielä joulupäivänä Tonin äidin luo Jyväskylään. Eksyttiin sinne vielä Tapaninpäiväksikin iltaa viettämään. Oli ihan kiva viettää joulua noin monena päivänä, ainoa mikä siinä alkoi kyllästyttää oli ne ruoat! En muutenkaan ole mikään suuri jouluruokien ystävä, ainoat jouluruoat joista oikeasti tykkään taitavat olla porkkanalaatikko (ja maksalaatikko jota meillä usein on joulupöydässä mutta en miellä sitä suoranaisesti jouluruoaksi...), erilaiset kalat (kylmäsavulohi on mun lempparia, slurp!), kypsennetyt herneet (mielletäänkö tätäkään jouluruoaksi, en tiedä mutta meidän joulupöydässä niitä on)... no, siinäpä ne taisi sit ollakin. Kaikkea silti pyrin aina syömään, mutta ymmärrätte varmaan etten saa siitä suuren suurta nautintoa, varsinkaan enää sitten kun niitä syö neljättä päivää putkeen. :)

Pari postausta sitten pohdiskelin blogissani työtilannettani, se mietitytti mua paljon enkä oikein tiennyt mihin suuntaan polku sen suhteen vie. Kävin Laukaassa työhaastattelussa ja olin aikeissa laittaa toisenkin hakemuksen vielä vireille Jyväskylään, muttei tarvinnutkaan kun mulle tarjottiinkin yllättäen jatkoa tähän nykyiseen sijaisuuteen. Saan siis jatkaa tuolla vielä toukokuun loppuun, jonka jälkeen on työtilanne petailtu myös kesän osalta kun saan jatkaa toisen kesän Lehtisaaressa. Täytyy myöntää, että hyvin mielelläni menen vielä Lehtisaareen töihin, se on kyllä ihan unelmatyöpaikka. Ainakin mulle.

Ennen paluuta arkeen haluaisin vielä palata hetkeksi joulun tunnelmiin ja fiilistellä näiden kuvien kera:

 





Lahjoja...



Lisää lahjoja... Ollaan oltu kilttejä.
(okei ei noi kaikki meille ole... :D)

Rakkaita muistelemassa ja hautausmaan kynttilöitä ihastelemassa. <3


Niin se vuosikin sitten vaihtui joten eiköhän nää jouluaiheet oo nyt käsitelty loppuun. :)

Meidän vuosi vaihtui Saappaan liiveissä. Enpä ihan oikeasti keksi itselleni paljon parempaa tapaa viettää vuoden vaihtumista. Toki tapoja on monia ja varmasti ihan yhtä hyviä, mutta ainakin mulle toi on antoisin tapa juhlistaa sitä että vuosi vaihtuu. Olen nuorempana saanut kokea monta hyvää uuden vuoden juhlaa ystävien kesken enemmän tai vähemmän humaltuneena ja meillä on ollut todella hauskaa. Nykyään kuitenkin tuntuu, että saan enemmän irti siitä, kun pysyn skarppina ja tarjoan lämmintä juotavaa, auttavaa kättä, kuuntelevaa korvaa tai turvallista kyytiä kotiin illan väsyneille juhlijoille. Plus että nautin ilotulitteistakin paljon enemmän kun katselen niitä selvin päin... Mitään intoa mulla ei ole niitä itse paukutella, joten hoitakoot homman ne joita se inspiroi. Mä voin ihan mielelläni tyytyä katselijan rooliin. 

En usko että välttämättä lopun elämääni jokainen vuoden vaihde menee Saappaassa, mutta ainakin nyt olin tyytyväinen että valitsin saapastelun. Ilta oli onnistunut, meillä oli hauskaa ja tulipa paljon monenlaisia kohtaamisiakin ihmisten kanssa. Mikäpä sen mukavampaa. :)

Valkonaamat. Minä ja Saapas-toverini Jassu vuoden vaihtumisen kynnyksellä.

Oikein siunattua ja onnellista vuotta 2015 sinulle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä tykkäsit postauksesta? Kysy tai kommentoi mitä vaan. :)